Wij voorzien geen attributen. Maar je bent uiteraard vrij om deze zelf te voorzien.
Onze Snapfactory photobooth heeft een stopcontact nodig op minder dan 15 meter. In het geval er geen 4G bereik is op de locatie dient er een wifi verbinding voorzien te worden. Zorg voor voldoende plaats (ongeveer 3m x 3m) met een leuke achtergrond.
Onze photobooth bevat veel elektronische apparatuur hierdoor kan deze enkel overdekt opgesteld worden, op een droge verharde vloer.

Er moet ook verplicht een (sta)tafel aanwezig zijn zodat je gasten hier hun drank op kunnen plaatsen.
Bij het plaatsen van de reservatie zal gevraagd worden een voorschot van 100 euro te betalen, van zodra wij dit hebben ontvangen wordt uw reservatie bevestigd en ligt de datum voor u vast. U heeft 7 werkdagen voor het betalen van het voorschot.
Ja, de photobooth kan gebruikt worden in donkere situaties. Dankzij de flits hebben we altijd een ideaal licht, waardoor de foto's ook bij weinig licht van hoge kwaliteit zullen zijn. De flits zorgt voor een goed belichte en levendige foto-ervaring, zelfs wanneer de omgeving donker is.
De photobooth wordt afgebroken op 2 mogelijke momenten, afhankelijk van onze planning:

- De nacht zelf tussen 2:00 en 3:00
- De volgende ochtend

Indien u hiervan wenst af te wijken vragen we je om contact op te nemen en dan bekijken we het samen.
Voor de mooiste foto's raden we een strakke achtergrond aan. Een eenvoudige muur (zonder kaders, ...) minimaliseert afleiding en vestigt de aandacht op het personen op de foto. Dit resulteert in krachtige en professioneel ogende foto's. Het is ook mogelijk om een witte of zwarte achtergrond toe te voegen aan je reservatie. Als je liever zelf een achtergrond maakt of besteld raden wij een achtergrond aan van 2,5m hoogte (of de hoogte tot aan het plafond) op 3m breedte.
Goed nieuws! Al onze prijzen zijn inclusief transport en installatie binnen Vlaanderen. Wij zorgen ervoor dat de photobooth gratis naar jouw gewenste locatie wordt vervoerd en dat deze ook gratis wordt geïnstalleerd. Je kunt dus volledig ontspannen en genieten van de photobooth-ervaring zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten.
Wij gaan graag met jou in overleg om het beste moment te bepalen om de photobooth te installeren. Meestal arriveren wij op de feestlocatie tenminste 1 uur voordat de gasten aankomen. Dit geeft ons voldoende tijd om de photobooth zo goed mogelijk te installeren en ervoor te zorgen dat alles goed werkt. We willen ervoor zorgen dat de photobooth een geweldige toevoeging is aan jouw evenement en dat alles soepel verloopt.
Standaard blijft onze photobooth 8 uur ter beschikking van jouw gasten. Als dit te kort zou zijn neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Nee, de photobooth kan niet buiten worden geplaatst. Onze technologie is gevoelig voor wind en vocht, wat de kwaliteit van de foto's en het functioneren van de booth nadelig kan beïnvloeden. In uitzonderlijke gevallen kunnen we wel toestemming geven voor buitengebruik, maar hiervoor dien je ten minste 3 maanden voor het evenement contact met ons op te nemen via info@snapfactory.be. Op die manier hebben we voldoende tijd om de specifieke situatie te beoordelen en indien nodig passende maatregelen te nemen om een succesvolle ervaring te garanderen. Veiligheid en optimale prestaties staan bij ons voorop.
We hebben minstens een ruimte van 3m bij 3m nodig.